Rast števila sej na spletnem mestu

Nepremičnine so zelo konkurenčna tema. Začeti tukaj ni le težko – jasno morate razumeti, kako ukrepati. Ekipa Inweb je ponovno sprejela težak izziv. In tukaj so smeri, ki smo jih izbrali. Razvoj tematskih ciljnih strani po vrstah stanovanj – okrožja, mesta, stanovanjski kompleksi.
Informacijski promet – vodenje strokovnega bloga. Ustrezne povezave do spletnega mesta. Pogovorimo se o promociji spletnega mesta iz nič in podrobneje o teh treh čipih. Potrebovali jih boste. Na projektu so delali od oktobra do decembra.Regija promocije je Kazahstan.

Kdo je naročnik? Rast števila sej na spletnem mestu

Lastniki so se odločili narediti Knjižnica telefonskih številk polnopravno spletno mesto z nepremičninskimi objekti (platformo) primarnega in sekundarnega trga Kazahstana (brez komercialnih nepremičnin in zemljišč). V času stika z Inwebom je bilo spletno mesto šele zagnano. Imel je nič obiskov in nič prijav. Značilnosti naročnikovega poslovanja. Obstajajo partnerstva z bankami, pomagajo izdajati hipoteke. Za to je na spletnem mestu ločen razdelek. Pomagajo izbrati najboljše hipotekarne ponudbe. Prenet je bil zanimiv Instagram račun. Posel na ključ je sklenjen. Več kot 25 let na trgu, zato imajo veliko strokovnega znanja na tem področju .Stran z nepremičninami. Naloge, ki nam jih je naročnik zastavil ob začetku dela. Optimizacija strani, izgradnja potrebne strukture. Naredili smo analizo trga s storitvijo Serpstat. Izpostavljeni so bili glavni tekmeci in tekmeci, ki so v preteklem letu močno zrasli. Nato smo šest mesecev oblikovali KPI naročnika.

Glavna področja dela na tem projektu

Knjižnica telefonskih številk

Popravki napak, tehnični SEO. Semantika in struktura spletnega mesta. Povezava do profila vira. Delo s prometom informacij, ustvarjanje bloga.Podrobno razložimo, kaj smo naredili, in delimo življenjske vdore. Popravljanje napak na spletnem mestu. Kljub temu, da je bilo spletno mesto novo, smo tej točki posvetili pozornost že v prvih mesecih delovanja. V celotnem promocijskem obdobju smo stran redno spremljali glede tehničnih napak in 无法写博客时的提示 jih sproti odpravljali. Kaj si naredil?
Popravljena datoteka robots.txt in  sitemap.xml. Dali so priporočila za delo s podvojenimi stranmi. Ukvarjali smo se s stranmi smeti na spletnem mestu. Odpravljene težave s predpomnjenjem itd. Povezovanje straniDa bi izboljšali indeksiranje strani s strani iskalnikov, smo sestavili in implementirali naloge za ponovno povezovanje za kartice izdelkov. Da bi izboljšali indeksiranje strani s strani iskalnikov, smo sestavili in implementirali povezovalne naloge za kartice izdelkov.

Delajte s semantiko, vsebino in strukturo spletnega mesta

Posebnost promocije spletnega  银行电子邮件列表 mesta na področju prodaje nepremičnin je razvoj pristajalnih strani za različna območja, za različna mesta, za različne tipe stanovanj. Pojavila se je ideja, da bi izdelali pristajalne strani za stanovanjske komplekse, ker v tej temi, takšne strani zelo dobro zbirajo promet. A naročnik ni pisal besedil za te strani. Zato se boste spomnili tega življenjskega vdora in povedali vam bomo, kaj smo storili.” Odločili smo se, da bomo ustvarili nove ciljne strani na podlagi analize konkurentov in filtrov, ki jih imamo na spletnem mestu. Zahteve za strani so bile. Ta projekt je prišel z s pomočjo Serpstata smo naredili analizo konkurentov, ki so se v zadnjih 6-12 mesecih močno povečali. Nato so prenesli seznam spletnih mest, kjer so gostovali ti konkurenti crowd links so pripravili takšno blazino za stran.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注